top of page
DSC09197.jpg

TESTIMONIALS

Mathieu van der Poel - Veldrijder

“Ik kom graag bij Paul voor de vriendelijke en professionele behandelingen. Hij is steeds bereikbaar en maakt snel tijd vrij om me zo goed mogelijk te ondersteunen. Daarenboven is hij de beste taper van de Benelux!”

Cindy De Vos 

“Altijd super goed geholpen geweest!! En met de glimlach ;-) ”

Kelly Versteeg - Tennis (WTA Pro Ranked player)

“Ik ben 19 jaar en speel professionele tennistoernooien. Ik ben in 2010 twee keer derde van Nederland geworden en ik heb nationale en heb 1 internationaal toernooi op mijn naam geschreven. Telkens ik weer in het land ben kom ik naar de Paul voor behandeling. Het komt wel eens voor dat ik blessures heb. Dan bel ik de Paul op en dan kan ik steeds snel bij hem terecht. Hij behandelt me vaak met kinesiotape wat echt super goed helpt! Hij geeft me ook goede tips bijvoorbeeld om bij een wedstrijd mijn ademhaling te gebruiken. Ik ben erop gaan letten en vanaf toen ben ik heel goed gaan spelen. Alles is eigenlijk heel positief op 1 minpuntje na... zijn muziekkeuze vind ik niet zo goed, haha!!”

Jim Aernouts - veldrijder

“Voor mijn crosswedstrijden in het weekend heb ik op vrijdag steeds mijn afspraak bij Paul. Niet alleen om mijn benen helemaal los te masseren maar ook om mijn moraal scherp te zetten.”

Achiel Denys

”Door een ernstige voedselvergiftiging geraakte ik volledig verlamd. Na een jaar opgenomen te zijn geweest in een Revalidatiecentrum kwam ik bij Paul Van Loon terecht. Door zijn team onder handen genomen. Voor mij voelt het aan als “TO WALK AGAIN” en het lukt nog aardig ook.”

bottom of page