Jim Aernouts : "Voor mijn crosswedstrijden in het weekend heb ik op vrijdag steeds mijn afspraak bij Paul. Niet alleen om mijn benen helemaal los te masseren maar ook om mijn moraal scherp te zetten".

Danielle Wit : "Via Twitter ben ik in contact gekomen met Paul. Na al heel lang last van m'n knie te hebben gehad en een negatief sportadvies van 2 artsen ben ik bij Paul langsgegaan. Die raadde me aan om kinesiotape te gebruiken. Gelijk bij de eerste keer lopen voelde ik al verschil en dat is alleen maar verbeterd. Nu ga ik nog af en toe langs als ik de pijn weer voel opkomen en voel me tien keer beter als ik de deur uitstap en weer kan beginnen sporten. Never give up dus als je denkt dat je niet meer kan sporten".

Achiel Denys : Door een ernstige voedselvergiftiging geraakte ik volledig verlamd. Na een jaar opgenomen te zijn geweest in een Revalidatiecentrum kwam ik bij Paul Van Loon terecht. Door zijn team onder handen genomen. Voor mij voelt het aan als “TO WALK AGAIN” en het lukt nog aardig ook.

Bart Aernouts:Al meer dan tien jaar staat Paul klaar voor mijn sportmassage en sportverzorging.

Kelly : Ik ben 16 jaar en ik tennis 17 uur per week. Ik ben in 2010 twee keer derde van Nederland geworden en ik heb nationale en heb 1 internationaal toernooi op mijn naam geschreven. Iedere week kom ik naar de Paul voor een massage. Het komt wel eens voor dat ik blessures heb. Dan bel ik de Paul op en kan ik snel bij hem terecht. Hij geeft me dan een behandeling, vaak ook met kinesiotape wat echt super goed helpt! Hij geeft me ook goede tips bijvoorbeeld om bij een wedstrijd mijn ademhaling te gebruiken. Ik ben erop gaan letten en vanaf toen ben ik heel goed gaan spelen. Alles is eigenlijk heel positief op 1 minpuntje na... zijn muziekkeuze vind ik niet zo goed, haha!!

Addy Engels : Paul is voor mij meer dan een masseur. Want buiten de gebruikelijke sportmassage lost hij mijn fysieke problemen op, met of zonder kinesiotape. En je even mentaal oppeppen voor een belangrijk moment kan hij als geen ander. Ik kom al jaren op de praktijk en ben oprecht blij dat ik ondertussen mag zeggen dat we vrienden zijn. Merci voor alles!

Bryan Kouwenbergh : Zowel tijdens als na het wegseizoen staat Paul me bij. Met massage & trainingschema's. Ook als ik af en toe een mentale opkikker nodig heb, geeft Paul me die. Iemand waar ik steeds bij terecht kan, voor een vraag of om samen te gaan trainen. De perfecte voorbereiding en ondersteuning voor een uitstekend wegseizoen!