Paul Van Loon Paul Van Loon (°1977) behaalde in 2000 zijn diploma van Master in de Motorische Revalidatie en Kinesitherapie aan de Vrije Universiteit Brussel. Meteen na zijn studies begon hij te werken als zelfstandig kinesitherapeut in Putte-Stabroek. Hij breidde zijn kennis verder uit met verschillende specialisaties :

* McKenzietherapie
* Sportkinesitherapie
* Kinesiotaping
* Medische trainingstherapie

Tijdens zijn jeugd was Paul een beloftevol veldrijder en heeft de voeling met topsport nooit verloren. Zo begeleidde hij verschillende stages en kampioenschappen als kinesist bij de Nationale Wielerbond en de Rabobank wielerploeg. Ook de begeleiding van jonge sporters behoort tot zijn werkdomein. In zijn vrije tijd is hij nog steeds actief als sporter.

Marijke Verhoeven

Marijke Verhoeven (°1980) behaalde in 2002 haar diploma van Master in de Motorische Revalidatie en Kinesitherapie aan de Katholieke Universiteit Leuven.In 2002 ging ze onmiddellijk aan de slag in de praktijk van Paul Van Loon.Ze specialiseerde zich verder in:

* McKenzietherapie
* Kinesiotaping
*Zwangerschapsbegeleiding

Marijke was lange tijd actief in de acrobatische gymnastiek en blijft nog sportief bezig als recreatief jogger.

Véronique Van Diest

Véronique Van Diest(°1986) studeerde in 2008 af als Master in de Kinesitherapie aan de Hogeschool Antwerpen (Artesis). Na het voltooien van haar eindstage in de praktijk van Paul Van Loon, kon ze onmiddellijk deeltijds bij hem aan het werk. Na haar basisopleiding specialiseerde ze zich verder in:

* Manuele therapie
* Kinesiotaping
* Perinatale kinesitherapie (in opleiding)