Testimonials

 • Mathieu van der Poel

  Veldrijden

  Ik kom graag bij Paul voor de vriendelijke en professionele behandelingen. Hij is steeds bereikbaar en maakt snel tijd vrij om me zo goed mogelijk te ondersteunen. Daarenboven is hij de beste taper van de Benelux!

 • Cindy De Vos

  Altijd super goed geholpen geweest!! En met de glimlach ;-) 

 • Kelly Versteeg

  Tennis (WTA Pro Ranked player)

  Ik ben 19 jaar en speel professionele tennistoernooien. Ik ben in 2010 twee keer derde van Nederland geworden en ik heb nationale en heb 1 internationaal toernooi op mijn naam geschreven. Telkens ik weer in het land ben kom ik naar de Paul voor behandeling. Het komt wel eens voor dat ik blessures heb. Dan bel ik de Paul op en dan kan ik steeds snel bij hem terecht. Hij behandelt me vaak met kinesiotape wat echt super goed helpt! Hij geeft me ook goede tips bijvoorbeeld om bij een wedstrijd mijn ademhaling te gebruiken. Ik ben erop gaan letten en vanaf toen ben ik heel goed gaan spelen. Alles is eigenlijk heel positief op 1 minpuntje na... zijn muziekkeuze vind ik niet zo goed, haha!!

 • Jim Aernouts

  Veldrijden

  "Voor mijn crosswedstrijden in het weekend heb ik op vrijdag steeds mijn afspraak bij Paul. Niet alleen om mijn benen helemaal los te masseren maar ook om mijn moraal scherp te zetten".

 • Danielle Wit

  "Via Twitter ben ik in contact gekomen met Paul. Na al heel lang last van m'n knie te hebben gehad en een negatief sportadvies van 2 artsen ben ik bij Paul langsgegaan. Die raadde me aan om kinesiotape te gebruiken. Gelijk bij de eerste keer lopen voelde ik al verschil en dat is alleen maar verbeterd. Nu ga ik nog af en toe langs als ik de pijn weer voel opkomen en voel me tien keer beter als ik de deur uitstap en weer kan beginnen sporten. Never give up dus als je denkt dat je niet meer kan sporten".

 • Achiel Denys

  Door een ernstige voedselvergiftiging geraakte ik volledig verlamd. Na een jaar opgenomen te zijn geweest in een Revalidatiecentrum kwam ik bij Paul Van Loon terecht. Door zijn team onder handen genomen. Voor mij voelt het aan als “TO WALK AGAIN” en het lukt nog aardig ook.

 • Liesbet Van Breedam

  Beach Volleyball (OS Peking 2008)

  Dankzij de professionele en motiverende aanpak van Paul en zijn collega's ben ik 2 maal zeer goed hersteld van een knieoperatie. Zonder twijfel 'the best place to be' om te revalideren. 1 van de besten in België en ver daar buiten!  Bedankt voor jullie harde werk!

 • Bart Aernouts

  Veldrijden

  Meer dan 15 jaar stond Paul klaar voor mijn sportmassage en sportverzorging.